NOTD
H&M - Preppy Pink med Konad - Psyche Pink. Preppy Pink kändes lite tråkigt bara som det var så I went a little crazy med neon-ish konad..

Removing Glitter Nail Polish
Jag brukar ha problem med att få bort glitter lack snabbt och utan att använda upp alla bomullspads och halva nail polish remover flaskan.. Men har på senaste tiden testat med en metod som jag läst om hundratals gånger men som jag inte riktigt orkat pröva.

Klipp bomullspads i små delar (lite större än nageln) vät dem med nail polish remover och placera på nageln. Lägg en bit aluminiumfolie runt och låt "verka" i några minuter. Sen är det bara att dra bort allt och så har man en ren nagel. Man sparar tid, bomullspads (jag använder ungefär en och en halv "lapp") och nail polish remover.

Jag använder aceton fritt nail polish remover! Vet inte hur denna metod fungerar med remover som innehåller aceton, pröva på egen risk.

NOTD - Swirly Pink


Äntligen en ny NOTD!Lumene Natural Code - Rock n' Roll med tippar av Konad - Pastel Pink. Har på senaste tiden blivit väldigt förtjust i manis med lite annorlunda tippar. Så ni lär få se en hel del sånt i framtiden.


NOTD - Refreshing Choice
H&M - Bella's Choice med tippar av China Glaze - Re-Fresh Mint och några nagelstickers.

NOTD - Peachy Polka Dot Bikini


Förra helgens (15-16.5) NOTD:China Glaze - Peachy Keen med Konad.

NOTD - Bimbo Tiara

Förra veckans NOTD:China Glaze - Limbo Bimbo med Nubar - Tiara.

NOTD - Dusky Pink

Förra veckans NOTD:Mavala - Glasgow toppat med ett lager Nubar - Pink Dot. Glasgow är ett ljust lila lack men eftersom Pink Dot är ett genomskinligt rosa glitterlack så blev resultatet lite gammaldags rosa. Är dock lite besviken på Pink Dot. Det var väldigt svårt att få större glitter på penseln.

NOTD - Peachy Bling


Ville göra en varmare variant av denna..

China Glaze - Peachy Keen med ränder av Color Club - Art Club Gold Glitter och Black.

Eftersom mitt Diamont topcoat är slut så var jag tvungen att använda ett topcoat som kom med Suhada - White Rose lacket (köpt på lidl). White Rose lacket är det absolut inget fel på! Topcoatet som följde med det har jag inte provat förrut, mest för att jag inte haft behov av att prova det eftersom jag haft andra topcoat som jag använt. Det första jag reagerade på när jag öppnade flaskan var att lacket luktade väldigt konstigt. En stark och stickande lukt, lite "nail polish remover-ish". Nåja, i brist på bättre är konstigt bra tänkte jag och började applicera topcoat över min mani. Hann inte mer än att dra penseln över en nagel och så upptäckte jag att det svarta som jag så noggrant målat på naglarna flöt ut! Fastän lacket hade torkat så drog topcoatet ut det :( Ju mer man la på av det desto hemskare blev naglarna. Som tur är så blev min vänstra hand (handen som har huvudrollen på bloggen) bättre än den högra och det enda "messy" som syns är ringfinger nageln.


NOTD - Mother's Day Sparkle


Happy Mother's Day!

Tänkte först göra en mani med skull stickers denna helgen men eftersom det var morsdag idag så körde jag helt enkelt med denna:

Nubar - Sapphire (från Royal Gems collection). Tror inte jag har visa detta lack i bloggen förrut. Ett underbart glitter/skimmer lack som täcker redan med ett lager men som vanligt skall jag ha minst två lager för att jag skall vara nöjd :)


NOTD - Yellow Tiara
Nivea Beauté - Colour Mini Yellow Sparkle med Nubar - Tiara och lite nagel stickers.

NOTD - Funky Opal
Nubar - Funky Opal med Konad. Tittade länge på Funky Opal lacket idag och jag förstår inte vad i världen som fick mig att beställa det. I vanliga fall vill jag ha färg när det kommer till nagellack, men tydligen kände jag för beige/guldigt när jag klickade hem denna :D


NOTD - Lovely Bling


H&M - Hello Kitty Lovely Turquoise med ränder av Color Club - Art Club Black och Silver Glitter.RSS 2.0