NOTD


China Glaze - Go Crazy Red (en favorit såhär i juletider) med ränder av Art Club Nail Art Gold Glitter.


NOTD


Lördagens (12.12) NOTD:

Köpte ett Depend lack, Depend nr.163. Bilderna gör inte färgen rättvisa och hur jag än försökte med alla slags belysningar så ville den inte fastna på bild. I verkligheten är den mycket varmare lila.


NOTD


Torsdagens (10.12) NOTD:Konad experimenten fortsätter.. Denna gång med China Glaze - Go Crazy Red under.

NOTD


Onsdagens (9.12) NOTD:Blev ett till experiment med Konad. Med mitt älskade China Glaze - Limbo Bimbo under.

NOTD
Har fått hem lite nya Konad plattor den här veckan så om jag har tid så kommer det att komma många NOTD's i December. Har använt China Glaze-Go Crazy Red under.

NOTD
Söndagens NOTD. Nytt China Glaze-Go Crazy Red! Ett underbart julrött lack. Täcker bra med ett lager men färgen ser bättre ut om man har på flera lager. Det här är ett lack som jag kommer att använda mycket nu i December :)

NOTD

Dagens NOTD ville inte alls fastna på bild. Färgen skimrar i ett flertal färger, rostrött/lila/blått.. Det är synd att kameran inte kunde fånga den underbara dansen av färger. Badrums lampans ljus hjälpte heller inte mycket, men eftersom vi har begränsad tid med klart dagsljus i dessa (jule)tider så fick den duga. Har använt mig av Lumene Natural Code - Rock 'n roll(svart som natten) och Depend Nr.114(blå/lila/rostrött skimrande). Nu undrar säkert någon varför jag har svart under? Depends lack är så pass "tunna" och för att få de så starka som jag vill ha dem så krävs det så fruktansvärt många lager. Jag kom då på att jag kan lägga en svart bas så räcker det med ett lager av Depends lack.

NOTD


Onsdagens(2.12) NOTDGjorde en blå version av Ruby pumps wannabe. Använde H&M's Bad Temper och ett av Mavalas nya glitter lack- Glitter Blue.

NOTD


Måndagens(30.11) NOTDJag har på senaste tiden inte haft någon fantasi alls med nail art.. Därför har det varit så tyst på NOTD fronten.
Men på måndagen fick jag ett inspirations ryck och producerade äntligen något vettigt :)

Blev en alternativ fransk manikyr. Använde Mavalas Simplicity(ett svagt skimrande vitt lack) som "bas" och på "tipparna" hade jag H&M's Bad Temper(som egentligen är ett blå-lila skimrande lack men av någon anledning ser det svart ut på bild).

Mavalas Simplicity fungerar också som en "fusk-fransk manikyr". Vill man snabbt ha fina naglar så räcker det med att ha på ett par lager av Simplicity så ser det ut som man skulle ha gjort en fransk manikyr.

RSS 2.0