NOTD - Skulls


Helgens mani





Började med tre lager Sinful Colors - Cloud 9 över hela nageln. Tippar av Color Club - Revvvolution och en rand av Color Club Art Club - Black. Avslutade med nailstickers och Nubar - Diamont (topcoat).

Sinful Colors - Cloud 9 är ett orange skimmerlack som enligt mig passade bra till en Halloween mani.


NOTD - Vanilla Sunshine


Har haft gula naglar hela veckan..



Depend - 210 (tre lager). I flaskan ser 210 mera ljust vaniljgult ut men på nageln är den aningen mörkare. Ursäkta mina torra händer, skyller på höst luften...


NOTD - Girly Overload






Två lager H&M - Betty Boop Pink Wink med Konad. Pink Wink var tjockt och ganska svårt att applicera. Fin färg i alla fall..


NOTD - French Smoke




H&M - French Smoke. Ett beige/guldigt skimrande lack. Ett lager täckte bra. French Smoke har ganska tjock konsistens men var ändå relativt lättapplicerat. 


NOTD - Soul Shaker




Lumene Natural Code - Soul Shaker med Konad. Ett rosa lack med micro glitter. Förväntade mig att det skulle var ett klart lack med rosa glitter men lacket var faktiskt också rosa. Det krävdes tre lager för full täckning. Det var väldigt lättapplicerat och torkade hyfsat snabbt.


NOTD - Crackle






ÄNTLIGEN har jag fått tag på ett lack från Isadoras Graffiti Nails collection! Jag har gått och väntat jätte länge på att de skulle dyka upp i affärerna här. I torsdags var jag in till Kicks en sväng och fick syn på dem. Roffa åt mig sista svarta lacket.

Började med två lager Mavala - London. London täckte bra redan med ett lager men ni känner ju mig.. Sen avsluta jag med Isadora - Graffiti Nails Black Tag. Visste inte om jag skulle lägga tjockt eller tunt av graffiti Nails så det blev lite olika. Kom fram till att tunnare lager blir bättre än tjockare.


NOTD - Purple Glitter




Två lager China Glaze - Grape Pop och ett lager H&M - Hello Kitty Glitter Purple. Har inte haft tid att fixa naglarna den senaste veckan så jag har haft sama mani nästan en hel vecka :P

NOTD - Silver Sword




Två lager Nubar - Silver Sword (från Fortress collection). Egentligen skiljer sig inte Silver Sword så fruktansvärt mycket från Dark Castle. Dark Castle är mörkare och mera glittrig på något sätt bara. Och precis som Dark Castle så är Silver Sword ett bra alternativ till svart.

NOTD - Swirly French








Tre lager Mavala - Simplicity med tippar av Konad + strass.

RSS 2.0