NOTD - Green With Envy


Här är min inspiration till denna mani:En julprydnad. En liten glittrig keramik gran.O så måste jag ju ha en bild på Ellen som hatar lukten av nagellack..

Har börjat med ett lager H&M - Envy Me. Sen har jag duttat på lite Color Club - Object Of Envy och dragit några streck med Color Club - Art Club Gold Glitter. Denhär manikyren gillade jag för den blev precis så som jag ville ha den.

NOTD - Glittering Red
Ett lager The Color Institute - French Pink över hela nageln och tippar av The Color Institute - French White. Och bara för att vi närmar oss jul så har jag lagt till lite rött, Color Club - Art Club Red Glitter och lite strass. Dock smetade topcoatet ut allt :P

NOTD - Golden Graffiti


Idag har jag två lager Nubar - 24K toppat med Isadora - Graffiti Nails White Art. Jag har även lagt på ett lager topcoat (Nubar - Diamont) för att få 24K att glänsa.

Är det någon annan som upptäckt att det finns två olika "flask-designer" av Isadoras Graffiti lack?


NOTD - Minty Chocolate


Jag har fått en utmaning av Lillasystersnaglar

UTMANING

"Blanda två färger som du inte gillar tillsammans i en design. Oftast får ett annat sätt att se på det om man verkligen tänker på hur man ska få färgerna att passa ihop på bäst sätt!"
Nu fick jag äntligen provat ett lack som jag undvikit. Av någon anledning har jag inte alls velat ha bruna naglar och därför har Nubar - Tiger's Eye inte setts på mina naglar. Varför har jag köpt ett lack jag inte alls har velat använda? För det kom med Nubar Royal Gems collection när jag beställde den.. Men när jag hade lackat klart naglarna igår så gillade jag faktiskt färgen. Den är en varm färg och den blänkte så fint i jul ljusens sken :) Det andra lacket jag inte riktigt heller har gillat är China Glaze - Re-fresh Mint. Fin färg men jag vet inte riktigt varför jag inte vill använda det.
Well well, jag har hursomhelst haft två lager av Nubar - Tiger's Eye och så har jag målat på ränder med China Glaze - Re-fresh Mint. Blev inte världens rakaste ränder men jag är ändå rätt nöjd.

Jag ger utmaningen vidare till alla som vill göra den. Kanske Marvelicious vill försöka sig på den? :)


NOTD - 6.12
Jag kör på blå-vitt(eller ja blå-silver :P) idag, Finlands självständighetsdag till ära :)
Två lager Nubar - Platinum toppat med Isadora - Graffiti Nails Spraycan Blue.

NOTD - Taika
Jag tänkte först ha helt vanligt röda naglar i helgen. Men på lördags morgonen tänkte jag att jag behöver något aningen festligare (eftersom Johan och jag hade varit tillsammans i exakt 5 år i lördags).
Två lager Mavala - London och ett lager Nubar - Hologram Glitter. I vissa ljus ser det nästan ut som jag har rosa glittrande naglar fast de faktiskt är röda.  Jag började av någon anledning tänka på Iittalas Taika mugg när jag ser bilderna..


NOTD - Snowy Morning Sky

Nu har jag återigen korta stumpar till naglar eftersom den kalla och torra luften gav mina underbara naglar så mycket stryk att två av dem gick av. Det är alltid två som ger upp ungefär samtidigt.. Som vanligt stod jag inte ut med att två naglar var ca 5 mm kortare än resten så det blev att söka fram saxen. Känns väldigt konstigt när jag kan känna med fingertopparna igen :P Det är förresten vaniljkola som jag håller i på bilden. Vaniljkola som jag har gjort heeelt själv!

Har tre lager Mavala - Glasgow på naglarna och första december till ära så har jag gjort snöflingor med Konad - White.

RSS 2.0