NOTD
Ett lager L'oreal - Resist & Shine Titanium 731 (Black Marine) med metallic blå Konad. Black Marine såg blåare ut i flaskan, på nageln är den nästan svart.. Black Marine är det tredje och sista lacket jag fick med mig hem från Tuuri.


NOTD
I fredags var jag till Tuuri (Finlands största bybutik) med Johan och hans mamma. Där fyndade jag några nya lack, pennor, kartong och andra nödvändigheter.

Ett lager L'oreal - Resist & Shine Titanium 733 (Black Mauve) med ett lager Mavala - Violet Diamond (båda lacken blev inhandlade i Tuuri).

NOTD - Ruby


Nubar
- Ruby (från Royal Gems collection). Ett rött glittrigt lack som ibland ser ut som ett helt vanligt rött lack. En vardags version av China Glaze - Ruby Pumps. Två lager täckte alldeles utmärkt och ett lager av Nubars Diamont topcoat fick hela kalaset att blänka ännu mera.


NOTD
Suhada - White Rose med Konad Pastel Pink.

NOTD - Wild At Heart


Gårdagens (18.3) NOTD:

Color Club - Wild At Heart
. Ett holografiskt lack som jag fullkomligen älskar! Har här två lager fastän Wild At Heart täcker bra redan med ett lager.

Rekomenderar Wild At Heart åt alla som gillar lila.

NOTD - Peachy Keen


Måndagens (15.3) NOTD:China Glace - Peachy Keen
(från Up & Away collection) med nail stickers. Det krävdes tre lager för att få ett jämnt resultat. Härlig färg som får en att längta till sommaren.

NOTD - Golden Nails
Idag har jag haft guldiga naglar, två lager Nubar 24K (från Royal Gems collection).

NOTD - Polka Dots
Mera turkost! Två lager H&M's - Bella's Choice med polka dots. Ett aningen svårapplicerat lack men med tanke på hur snabbt det torkade så kan jag nog komma över applicerings svårigheterna :)

NOTD - Minty Fresh
Ännu ett pastelligt lack från sportlovs shoppingen. China Glaze Re-Fresh Mint från Up & Away collection. två lager Re-Fresh Mint toppat med ett svagt silvrigt mönster.


NOTD - Smaragd
Andra lacket jag provade från Nubar Royal Gems collection var Emerald. Ett fint grönt lack som får mig att tänka på julgranar (så detta kommer troligen inte fram igen förrän det går mot jul :P).


NOTD - Hallon Glass
Syster var hit nu i veckan och som vanligt när hon är hit så tog vi och gjorde en liten shopping runda. Några nagellack fick följa med mig hem...

H&M's Preppy Pink, ett pastell rosa lack som får en att tänka på hallon glass, har prytt mina naglar denna helgen. Det var rätt svårt att applicera och det krävdes tre hela lager för att täcka. Resultatet är jag ändå nöjd med.

NOTD - Sapphire
Glömde nämna att jag fick hem Nubar Royal Gems Collection igår.

Först ut är Sapphire som är ett underbart blåskimrande lack. Det här lacket täckte bra med ett lager och det torkade snabbt.
Eftersom glitterlack har en tendens att få en lite "skrovlig" yta så avslutade jag med Nubars Diamont topcoat.

NOTD - Ruby Pumps
I vanliga fall vet jag inte om jag är så stort fan av glitter, men vad gäller glitter nagellack så älskar jag glitter! Idag har jag underbara China Glaze - Ruby Pumps! Jag har lagt tre lager för att få det riktigt glittrigt. Jag fick Ruby Pumps i julklapp av Johan och på något sätt gör det att jag gillar lacket ännu mer när Johan har valt ut det. Ruby Pumps är, direkt efter Limbo Bimbo, en av mina absoluta favoriter. Bilden har inte riktigt fångat djupet lacket har men jag väntar på vårsolen och skall då försöka få en rättvis bild.


NOTD - Rosa Leopard nr 2


Gårdagens (28.2) NOTD:

China Glaze - Limbo Bimbo
med leopard fläckar.

RSS 2.0