NOTD
Nubar - Prevail
med Color Club - Art Club Black. En passlig "vardags" lackning. Prevail kommer från Nubars - Modern Matte Collection och är alltså ett matt lack. Jag kände dock för att lägga på ett glansigt top coat..


NOTD - Lovely Turquoise
H&Ms Lovely Turquoise, Color Club - Object Of Envy toppat med Mavala - Glitter Blue.

NOTD - Funky Tiger


Gårdagens (22.2) NOTD:Provade Nubar - Funky Opal som är ett guldigt lack. Fint bara för sig själv men jag ville göra något udda så det blev tiger ränder med Konads oranga special lack och Color Clubs Art Club black.

NOTD


Kände för att ha något "varmt" på naglarna när det är så kallt och eländigt ute. Så det blev China Glaze - Drastic med Nfu Oh - 49. Har tre lager av Drastic för att få det riktigt djupt rött och två lager av 49 så att det skulle komma så mycket "flakes" som möjligt.NOTD
Idag har jag lekt lite med strass. Provade mitt nya Nubar - Passionate Purple (från Cleopatra-kollektionen) som är ett blålila lack med en hint av rosa. Tyvärr så syns ju detta inte alls på bild. Har haft på tre lager (även om två lager täcker bra) för jag ville ha ett väldigt "fylligt" resultat. Nubar lacken torkar förvånansvärt snabbt.

NOTD - Leopard
Nubar - Gold Feather
med leopard mönster.
Krävdes tre lager av Gold Feather för att få det täckande, annars så är det ett fint lite diskretare nagellack (utan leo mönstret alltså ) än vad jag är van vid. Me likey :)

NOTD - Vatten marmorering


Det här inlägget blev lite försenat (lovade lägga upp det igår men hann helt enkelt inte, sorry!).Jag hade aldrig förrut provat på vatten marmorering så jag tycker jag lyckades rätt så bra :) Det här tog tid och var rätt stökigt men det var roligt!

Alla hjärtansdag till ära så skulle jag självklart ha rosa naglar <3

NOTD - Rosa pantern? Rosa Leopard!


Har länge tänkt göra en hel rosa leopard "manikyr". Har använt mig av China Glaze - Shocking Pink (Neon) och ett av Konads special lack. Av någon orsak försvann leopard fläckarna in i Shocking Pink när jag la på topcoat. Tror denna manikyr skulle lyckas bättre med t.ex. Limbo Bimbo som är mörkare rosa.

Hursomhelst, så gillade jag att ha skrikande rosa leopard naglar när snön bara väller ner där ute.. Det ger en lite hopp om att våren kommer så småningom.

NOTD - Pink Glitter


Nu har jag provat på det tredje och sista Nfu Oh lacket som jag fick, Nfu Oh - 48. Nfu Oh - 48 är ett genomskinligt glitter lack som passar utmärkt att ha över andra lack. Idag har jag börjat med två lager China Glaze - Purple Panic (Neon) och haft på ett lager av Nfu Oh - 48.


NOTD
Nu har jag provat mitt andra Nfu Oh lack (Nfu Oh - 49). Nfu Oh - 49 är ett rätt genomskinligt "glitter" lack och jag tyckte det skulle vara intressant att ha det på ett mörkt lack (i detta fall Lumene Natural Code - Rock 'n Roll). Nfu Oh - 49 skiftar i en mängd färger och var otroligt vackert ute i det klara vintervädret!


NOTD
Nu har jag mitt första Nfu Oh lack! Nfu Oh 95 är ett Underbart pearly turkos/blå/grönt lack.

Jag fick fångat färgen ganska bra på bild (för en gångs skull :P).

NOTD - A Splash of Colour


Gårdagens(3.2) NOTD:

Efter en lång paus från my preciousss China Glaze - Limbo Bimbo så återförenades vi. Jag piggade upp Limbo Bimbo med lite färgstänk av Konads Pastel Pink.


NOTD
Color Club - Rule Breaker pyntat med Konad. Rule Breaker täcker bra redan med ett lager men jag har ändå haft på två lager.


NOTD - Hearts


Gårdagens NOTD:Köpte ett Suhada lack från Lidl(!). 2.99 euro fick jag betala för Suhada - White Rose (plus ett Top Coat). Lacket var enkelt att applicera och det blev ett jämnt och fint resultat.


RSS 2.0