NOTD


Jag provade på Color Clubs Revvvolution som är ett holografiskt lack. Det är grå aktigt och skiftar i grönt och lila. Detta är inget lack som kommer att bli en av mina favoriter.. Men, men.. Roligt att pröva på lite nya saker :)Eftersom det kändes lite tråkigt med bara Revvvolution så lekte jag lite med Konad. Silvriga och vita snö flingor passade utmärkt till Revvvolution!


NOTD
Har inte haft svarta naglar på länge. Kändes dock väldigt konstigt med helsvarta(har använt mig av Lumene Natural Code - Rock 'n Roll) så jag var tvungen och sätta dit något extra.. Testade mitt nya Color Club Art Club - Orchistra lack.

NOTD


Gårdagens NOTD:

Nu har jag mitt första "kind-of-holografiska" lack! Vet inte om man kan säga att det är ett riktigt holografiskt lack men en aning är det i alla fall. Color Clubs Wild At Heart. Det är inte alldeles för uppseendeväckande men känns ändå sådär passligt festligt för att det skall förgylla en trist vardag. Färgen är rätt återgiven men den "kind-of-holografiska" effekten ville inte riktigt fastna på bild..

NOTDFyra lager av Depend nr.114 och ändå är det genomskinligt! Depend och jag kommer nog inte att tillbringa så mycket tid tillsammans...


NOTD


Precis i tid till min födelsedag (12.1) fick jag hem två Color Club lack. Jag har ännu en gång gjort en Ruby Pumps Wannabe lackning. Denna gång har jag använt mig av Color Club - Rule Breaker (som bas) och Color Club - Object of Envy (glitter).NOTD
Nyårs NOTD. Ytterligare en Ruby Pumps Wannabe, Mavala-Black Diamond med Nail art stickers.Man blir tydligen "attractive" när man använder dessa..


NOTD
Nu har jag ett äkta China Glace-Ruby Pumps lack! :) Även detta var ett lack som fanns i tomtens säck. (Skall försöka få en bättre bild när jag har tid).
Ett nytt favorit lack!

NOTD


Jag fick China Glaze-Drastic i julklapp och har här lekt lite med Konad.


NOTD
China Glaze-Go Crazy Red med Art Club Silver Glitter.

RSS 2.0