NOTD


H&M's Glamarama med fishnet. När vi väl är inne på fishnets så var jag ju tvungen att göra en nagel med ripped fishnet :)

NOTD
Blev ytterligare ett försök med Konad. Limbo-Bimbo gone Wild, tihi.

NOTD
Har äntligen fått provat Konad plattan. Blev ett tiger/zebra mönster som första försök. Det märks att jag är lite ovan men jag är ändå rätt nöjd med resultatet. Jag skall definitivt beställa fler färger av konad lacken och fler plattor.

Det börjar förresten så småningom bli så kallt nu att jag kan börja använda mina mössor.. tihi
Hör jag intresse klubben anteckna?

NOTD
Shocking pink, Neon (China Glaze) med en rand av Limbo Bimbo (also China Glaze). Shocking Pink är mera lysande i verkligeheten, det råkar bara vara en sån färg som absolut inte går att fånga med kamera.Shocking pink är en färg som behöver upp till tre lager för att bli helt jämnt. Har man dessutom ett bra topcoat så blir man definitivt nöjd med resultatet!


Gårdagens NOTD
H&M's Glamarama. Ett lila skimrande lack. Täcker inte alltför bra så det krävdes tre lager för att få det denhär färgen. Trots det är den en "budget-favorit" ;)

NOTD

Idag köpte jag China Glaze - Short & Sassy. Fick det 20% billigare eftersom jag blivit medlem i kicks club någon gång i slutet av sommren. Fick även mitt Konad-kit idag!  Beställde i torsdags och det kom redan idag! :D

NOTD
Fick bli ytterligare ett H&M lack. Hello Kitty-Lovely Turquoise.

Pimp my nails

Jag beställde just ett Konad-kit från Cesarsshop . Jag kunde helt enkelt inte hålla mig, var tvungen att klicka hem ett set när de äntligen finns att få på en finsk sida. För er som inte är bekanta med Konad, så är det ett slags verktygs set för att "pimpa" naglarna.

Hur som helst så är jag überhappy!!

Nu återstår bara att hitta en finsk sida med China Glaze.

Varför tjatar jag på om finska sidor? Jo, för jag bor i Finland!

RSS 2.0