NOTD - Glada Vappen!


Tänkte jag skulle ha ett uppseendeväckande lack idag, såhär till valborgs ära.

China Glaze - Shocking Pink (NEON) med Konad. Shocking Pink går inte att fånga på bild hur jag än försöker. Det är ett "neon lack" som verkligen lyser på naglarna.Måste också tipsa er om Nubar - Diamont Seal & Shine Topcoat. Ett tjockt top coat som passar speciellt bra över glitter lack.

NOTD - Sparkling Peach

China Glaze - Peachy Keen med Nfu Oh - 48. Nfu oh - 48 är ett gnistrande, glittrande flake lack. Tyvärr så syns ju inte flakesen på bilden men jag kan lova att i solsken är de väldigt fina.

NOTD - Frosty Purple


China Glaze - Grape Pop och Suhada - White Rose toppat med Mavala - Violet Diamond.
NOTD - Pastel Psycho
China Glaze - Re-Fresh Mint
med blommor gjorda med Konad Special lacken Psyche Pink och Pastel Pink. Klistrade dit en och annan nail sticker också.

Såklart somna jag före naglarna var riktigt torra så nu har jag tryck av lakanen på ett par naglar..


NOTD - Oriental Leopard


Nnysworld fyller 1 år idag!
Det firar jag med att prova på något "nytt". Har aldrig tidigare använt något annat än Konads special lack när jag pysslat med Konad. Så idag tänkte jag prova på Konad med ett "riktigt" lack. Har börjat med två lager Mavala - Tangerine och sen Color Club - Wild At Heart. Avslutade med ett lager av Nubar - Diamont Seal & Shine Topcoat (som förövrigt är det bästa topcoatet jag provat).


NOTD - Freaky Flamingo Friday
Nytt Mavala lack! Mavala - Flamingo Pink (ett lager täckte men jag ville ha djupare färg så jag har två lager) med Konad. Jag gillar detta lack och tycker det är synd att Mavalas lack kommer i så små flaskor..NOTD


H&M - Preppy Pink med ränder av Color Club Art Club - Orchistra och Black.

Sen måste jag bara tipsa om handcremen på bilden!
erioil

Den är doftfri och lite räcker långt :) Jag som använder mycket nagellacks borttagningsmedel får väldigt torra händer (fast jag använder aceton fritt) och erioil fungerar utmärkt för mig. Dessutom är den väldigt snäll mot plånboken.

NOTD
China Glace - Purple Panic (NEON) med Konad. Av någon orsak är den här färgen väldigt svår att få på bild. I verkligheten är den lila, inte rosa :P

NOTD - Bella´s Tiara
Två lager H&M - Bella´s Choice med en rand av Color Club Art Club - Pink Glow, toppat med Nubar - Tiara (en ny favorit!).


NOTD - Holographic Revolution


Torsdagens (15.4) NOTD:Color Club - Wild At Heart med "tippar" av Color Club - Revvvolution. Jag satt och fixade naglarna samtidigt som jag tittade på Sex and the City filmen. Tyvärr somnade jag en stund efter att jag fått naglarna klara och när jag vaknade så hade jag förstört lackningen. Men men, fint så länge det varade :D


NOTD - Crazy Pink


Tre lager China Glaze - Shocking Pink (NEON) med Konad mönster och Nubar - Tiara (från Royal Gems collection). Underbart uppseendeväckande "mani" :D

NOTD - Pastel Tiara

Måndagens NOTD:

Två lager av H&Ms Hello Kitty - Garden Green. Ett pastell grönt skimmer lack som är perfekt nu när solen har börjat titta fram, jag la dessutom på ett lager av Nubar - Tiara (från Royal Gems collection) som är ett transparent glitterlack.

NOTD - Randig Helg


Jag har varit lat och haft samma "mani" heeela helgen :)

Två lager China Glaze - Grape Pop (från Up & Away collection) med ränder av Color Club - Art Club Pink Glow.


NOTD
China Glaze - Limbo Bimbo (två lager) dekorerat med Color Club - Art Club Silver Glitter.

Påskens NOTD x 2


H&M - Bella´s Choice (två lager) med "påskiga" nagel stickers.China Glaze - Entourage (två lager) med Konad fjärilar.

RSS 2.0