NOTD - Fall Sassy


Två lager China Glaze - Short & Sassy. Det här är en perfekt höst färg! Short & Sassy är verkligen ursnyggt på naglarna, speciellt i solsken men även i mulet väder ser det fint ut.

NOTD - Purple Explosion


Helgens "mani".

Jag hade väldiga problem med att få en bra bild som gjorde färgerna rättvisa (den tredje bilden fick färgerna rätt bra fångat).

Började med ett lager av ett lack från ett french manicure set från The Color Institute. Gjorde lila tippar med H&M - Happy Purple. Fortsatte med att dra ut tipparna liiite med Nubar - Violet Sparkle(lila glitter). La sen ett lager Nubar - Tiara ("genomskinligt" glitter. Har använt det på bla denna och denna) över hela naglarna. Avslutade med att dra ut tipparna ytterligare med H&M - Hello Kitty Glitter Purple.
Ett lager topcoat jämnade ut glitter explosionen och så var Nny nöjd :)

NOTD - Thursday Blues

Gårdagens NOTD

Ett lager L'oreal - Resist & Shine Titanium 731 (Black Marine) med metallic blå Konad. Direkt efter att jag lagt på topcoat så var jag med handen mot soffan och förstörde lackningen på så gott som alla naglar på högra handen :P Soffan klarade sig..

NOTD - Candy Wrapper


En "i början av veckan" mani.Två lager Depend - 86. Var dock tvungen att börja med ett lager naturvitt lack från ett The Color Institute "french manicure set". Depend - 86 såg bättre ut på en vit bas än på bara nageln. Lacket skiftar i en mängd olika nyanser och jag upptäckte att Fazers - Geisha Dreamy Caramel "candy wrapper" gick i samma nyanser som lacket :)

NOTD - Holographic Butterfly


Helgens "mani"Två lager Color Club - Revvvolution med Konad. Tänkte jag skulle vara fin med spets och fjärilar när jag skulle fira två väninnor som fyllde år i helgen. Revvvolution är ett holo lack som skimrar så fint. Jag kan fortfarande inte fatta att jag inte gillade Revvvolution första gången jag hade det på naglarna.

NOTD - Drastic Diamond
Två lager China Glaze - Drastic (plus ett lager Mavala - Red Diamond på ringfingernageln). Aningen mörkare i verkligheten. Ett perfect höstlack!

NOTD - Green Glitter

Denna NOTDn hade jag i början av veckan.

Två lager H&M - Envy Me (täckte nästan med ett lager, but you know me - jag skall alltid ha två)..Två lager Nubar - Blue Siren över Envy Me. Varför det heter BLUE siren vet jag inte. Är helt klart grönt i mina ögon.. Detta var ett lack som inte ville att glittret skulle lämna flaskan.. Jag hade problem med att få glitter att komma på penseln så jag skulle få dem på nageln. Vet heller inte varför jag skulle täcka över Envy Me med något. Well well, naglarna glittrade i alla fall i regnbågens alla färger (syns inte så bra på bilderna, lite på första kanske..).

NOTD - Spending Cash With Carl
Två lager H&M - Spending Cash With Carl. Ett ALLDELES UNDERBART blått lack. Tycker det är helt fantastiskt att man kan hitta ett sånt här lack för ynka 3,95 euro!

NOTD - Happy Purple


Två lager H&M - Happy Purple med silver Konad. Happy Purple är ett undebart skimmer lack! Det var lättapplicerat och torkade hyfsat snabbt.


NOTD - Heli-Yum
China Glaze - Heli-Yum med udda mönster av Color Club - Art Club Black.

NOTD - Sunset Matte


På första bilden har jag två lager av Nubar - Sunset Matte (från Night Sky Matte Collection). På andra bilden har jag lagt till en rand av Color Club - Art club Gold Glitter plus topcoat.  Jag gillar nog detta lacket bäst som det är, matt och helt utan något extra.

RSS 2.0