NOTD - Minnie Mouse


Helgens maniTvå lager Mavala - London med prickar av The Color Institute - Fench White.


NOTD - Spraycan Panic


Förra veckans maniTvå lager China Glaze - Purple Panic (NEON) med Isadora - Graffiti Nails Spraycan Blue.


NOTD - Matte NightTre lager Nubar - Twilight (Night Sky collection). Twilight är ett matt silver-grått lack. Kul med matta naglar som omväxling.


NOTD - Pretty Pink


Helgens maniTvå lager H&M - Be Vibrant. Ett rosa skimmer lack jag hittade långt inne i mina gömmor. Tror inte jag har använt detta sedan jag började med bloggen. Har helt enkelt bara glömt bort att jag haft det. En perfekt godis rosa :)NOTD - Sun Worshipping Revvvolution


Tre lager China Glaze - Sun Worshiper och ett lager Color Club - Revvvolution på halva nageln. Sun Worshiper är mera lysande överstrykningspenna - orange i verkligheten.NOTD - Crystal Leopard


Veckans maniTvå lager Mavala - Black med tippar av Snowcrystal - 446 och Konad - Black.


NOTD - Refreshing Polka Dots


Två lager China Glaze - Re-Fresh Mint med prickar av Snowcrystal - 435.

Jag gillar inte när nagellack inte har namn. Vanligtvis så vet jag precis vad lacken jag använt till en manikyr heter men när de har nummer istället för namn så måste jag alltid börja leta fram lacket för att veta vad det hade för nummer.

NOTD - Butterfly Wannabe


Lördagens NOTDTvå lager China Glaze - Heli-Yum med Color Club - Art Club Black och Naturel - 2 Way Art Pen White. Tyvärr har det svarta lacket blivit alldeles tjockt och det bara ville klumpa sig hela tiden så jag fick inte riktigt fixat till det som jag ville ha det. Men, close enough...


NOTD - Freaky Grey Friday


Två lager H&M - Grey (ytterligare ett lack ur spring nails serien). Grey ser först ut som ett vanligt creme lack men sen ser man att det finns skimmer i det. Jag gjorde fläckar med H&M - Hello Kitty I Love Candy och Naturel - 2 Way Art Pen White.

NOTD - Lilac Crush
Två lager H&M - Temptress med Depend - Cracked Effect 5005 (mörk lila, inte svart som det ser ut som på bilderna). Jag ville prova på Depends crackle lack också(eftersom jag gillar Isadoras Graffiti Nails) och jag har inget att klaga på. Tror jag skall köpa ett rött också :D


NOTD - Snowcrystal


Helgens mani

Två lager (ett tredje lager skulle inte ha varit helt fel) Snowcrystal - 446. Ett mörkt perolblått skimmer lack. Aningen mörkare i verkligheten. Det här är en färg som jag verkligen gillar!


NOTD - Pink Glow In The Dark

Två lager China Glaze - Liquid Leather, ett lager The Color Institute - French White snett över nageln och så lite Color Club -Art Club Pink Glow. Sist men inte minst Isadora - Graffiti Nails Black Tag över det rosa och vita.


Någon som har tips på bra och billiga svarta nagellack?


NOTD - Spring Nails


Min valborgshelg ska ju så klart ha lysande naglar..Tre lager China Glaze - Kiwi Cool-Ada med prickar av The Color Institute - French White och China Glaze - Sun Worshiper.

RSS 2.0