NOTD - Yummy Mint
China Glaze - Re-Fresh Mint med tippar av China Glaze - Heli-Yum toppat med genomskinliga hjärtan som skiftar i grön/blå-rosa.

NOTD - Baby Pink


Fredagens (27.8) NOTD

Make Up Store - Sandra (4 lager!!!) och ett lager av Nfu Oh - 48. Sandra är ett ljust lack som skiftar i en mängd pastelliga färger. Tyvärr så är det inte helt täckande fast jag haft på fyra hela lager..

NOTD


Lumene Natural Code - Rock n' Roll med Konad och nailstickers.


Nagellack
Minns ni den här bilden? För ungefär ett år sen så var det här min nagellackssamling. Sen fick jag dille på nagellack o plötsligt ser min samling ut såhär:
NOTD - Peachy Lace


Torsdagens (19.8) NOTDChina Glaze - Peachy Keen med "spets" från den senaste plattan i min Konad samling.

NOTD - Matte Midnight


Måndagens (16.8) NOTD

Nubar - Midnight (Night Sky Matte collection). Ett enda lager räckte. Midnight är ett matt lack men på bilderna har jag ett topcoat. Lät tumnageln vara utan topcoat.


NOTD - Sparkle Envy


Förra veckans NOTD

Nubar - Meadow Sparkle (Sparkles collection). Tre lager Meadow Sparkle (plus ett lager Colo Club - Object of Envy på ringfingret) klistra dit några nail stickers också.. Jag blev liiite besviken på Meadow Sparkle, hade förväntat mig att den skulle vara något grönare än vad den faktiskt var..

Nåja, det är ju glitter så jag gillar det ändå :)

NOTD - Dark Castle


Nubar - Dark castle (från Fortress collection). Ett gråsvart skimrande lack. Har på bilderna endast ett lager(!). Ett lack som täcker bra och torkar snabbt. Ett perfekt alternativ för såna som vill ha mörka lack men som tycker att svart känns för svart :)

NOTD - Kiwi Envy


Det här är en mani jag verkligen gillar! Började med ett rosa-vitt lack ur ett fransk manikyr set från the Color Institute. "Free handade" tippar med China Glaze - Kiwi Cool-Ada och applicerade Color Club - Object of Envy ojämnt över tipparna. För att jämna ut skillnaderna mellan det gröna glittret och den ljusa "basen" så toppade jag det hela med ett lager av Nubar - Tiara (en av mina favoriter <3).


NOTD - Clubbing Til Sunrise


OPI - Clubbing Til Sunrise (mitt första OPI lack). Gick in en sväng till Kicks förra helgen och råkade hitta detta lack märkt -70%. Självklart följde det med mig hem. Ett varmt orange guldigt skimrande lack. Jag är helt förälskad! Det krävdes tre lager för full täckning men det var helt underbart att jobba med, lättapplicerat och smidigt. 

NOTD - Hard worker
Mavala - Black. Ett lack jag lånade av syrran när jag glömt att ta med lack i sommar. Lättapplicerat lack som kräver två lager för full täckning, jag skall som vanligt vara extrem så jag la tre lager. Bara för att jag hatar när ljus skiner genom svart lack :P
Lacket höll förvånansvärt bra(!) jag har på bilden arbetat en hel vecka med sandpapper och det har endast nöts lite i topparna. Jag hade dessutom inget topcoat! Så här ser man hur viktigt det är med en bra grund (vårdande lack + basecoat i mitt fall).

NOTD - Shimmer Revolution
Color Club - Revvvolution. Ett holo-lack som jag inte riktigt har tyckt om men när jag hade det i sommarsolen skimrade det så vackert att jag föll pladask.

NOTD - Blue Panic
China Glaze - Purple Panic (NEON) med Konad - Blue Pearl.

RSS 2.0