NOTD - French This, French That
Två lager H&M - French Kiss (är lite mörkare rosa i verkligheten) ett lager The Color Institute - French White över halva nageln. Sen har jag "dekorerat" med Konad - Black och Cesars Secrets - Nail Art Lacquer collection.

NOTD - Backstage Pass


Helgens naglar

Två lager Mavala - Black och ett lager Color Club - Backstage Pass. Backstage Pass är ett UNDERBART transparent lack med stora silver och rosa hex glitter. Det var tyvärr hemskt att få på naglarna och jag fick flytta omkring glittret en hel del innan jag fått det som jag ville.. Men det gör inget för det är så fint när det väl är på plats.

NOTD - Crazy Psycho Pink


Fredagens naglarTvå lager Divided by H&M - Sweaty Pink med ränder av Color Club - Candy Cane och Color Club - Art Club Black. Prickarna gjorde jag med Naturel - 2 Way Art Pen White.


NOTD - Sugar Frosted Nails


Två lager OPI - Blue My Mind (som jag fick av syster i födelsedags present) med tippar av Color Club - Sugarplum Fairy. Blue My Mind är en dröm att använda! Väldigt lättapplicerat och torkar relativt snabbt.

NOTD - Birthday Nails

Två lager China Glaze - Heli-Yum med ränder av Color Club - Art Club Gold Glitter och Color Club - Art Club Black.

NOTD - Rosy Winter
Ett lager The Color Institute - French White, ränder av H&M - Preppy Pink och Snowcrystal - 435. Avslutade det hela med två lager China Glaze - White Cap.

NOTD - Goodnight Kisses

Gårdagens maniTvå lager H&M - Kiss Goodnight (ytterligare ett lack jag fått i julklapp av Johan <3).

NOTD - January Lilac


Två lager Depend - 243. Ett underbart lila-guld skimrande lack som jag fick i julklapp av syster :)


NOTD - Happy New Year


Nyårsaftons naglarEtt lager Nubar - Twilight Matte och tre lager H&M - Confetti Kisses(som jag fick i julklapp av Johan<3).


RSS 2.0